despre moo

Rețetele noastre au un respect cu adevărat profund pentru înghețata artizanală, obținută din bază de fructe proaspete și lapte de înaltă calitate.

Lucia Irinescu - Owner and Quality Manager

povestea noastra

Inceputul

Începe cu un simplu „Ce-ar fi dacă” și așa a fost pentru Lucia, cea care a făcut povestea Moo posibilă. Când nu predă la Universitate sau îi conduce pe cei doi copii la școală, încearcă noi sortimente de înghețată, desertul ei preferat. „Întotdeauna am vrut să fac propria mea înghețată, dar am făcut ceva mai bun: mi-am împărtășit viziunea cu lumea.

How we do things

Viziunea Moo

“Ia ce e mai bun din ce oferă tehnologia modernă, dar prețuiește tradiția”, este motto-ul care ne ghidează activitatea.  Înghețata noastră cremoasă este dovada că ingredientele de calitate și rețetele simple sunt suficiente pentru “cupa” perfectă.

25 locatii

În continuă dezvoltare

De la primul nostru mic magazin de înghețată din Iași, la mai mult de 25 în toată România, am parcurs un drum lung. Și nu vă faceți griji, nu ne oprim.

Want to Join?

zi-i salut lui Moo

Elanul Moo

Suntem tare norocoși să îl avem pe Moo, micul nostru elan-bucătar, uneori jucăuș și creativ, alteori foarte serios și exigent, dar mereu în căutarea gustului perfect de înghețată. Când lucrurile se îngreunează și vara pare mult mult prea departe, el ne oferă o îmbrățișare mare și ne spune „Moo love you too!”